Air nitrogen gasgenerator

Air nitrogen gasgenerator

Luft Purifier, luft Separation, Generator producent / leverandør i Kina, tilbyder høj ydeevne kvælstof rensning udstyr luft - adskillelse, direkte-kompressorer, Thn-60A Nitrogen Generator og så videre.

product details

Specifikation
1) renhed: 95-99,9999%
2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
3) pres ud: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa er også tilgængelige)
4) dugpunkt:-45 graders---70

Sådan får du en hurtig citat?

Tøv ikke med at sende os e-mail med følgende daten.

1) N2 strømningshastighed: ___Nm3/hr

2) N2 renhed: ___ %

3) N2 afgangstryk: ___Bar

4) spænding og frekvens: PH-___V-HZ

5) kvælstof ansøgning.

Anvendelser af kvælstof generatorer

Mad og drikkevarer industrier

Øjeblikket mad eller drikkevarer er produceret, eller frugter og grøntsager høstet, en aldringsprocessen spark i indtil den komplette henfald af produkterne. Dette er forårsaget af bakterier og andre organismer. Generatorer er brugt til at oversvømme produkter med N2, der tager ud af ilt og forlænger produktets levetid væsentligt, fordi disse organismer ikke kan udvikle. Derudover kan kemiske nedbrydning af mad skyldes oxidation elimineret eller stoppet.

Analytisk kemi

Kvælstof generatorer er påkrævet for forskellige former for analytisk kemi som Liquid chromatography-massespektrometri og gaskromatografi hvor en stabil og kontinuerlig tilførsel af kvælstof er nødvendigt.

Fly & motorkøretøj dæk

Selvom luften er 78% Nitrogen, de fleste fly dæk er fyldt med nitrogen, og der er mange dæk og automotive butikker med kvælstof generatorer til at fylde dæk, fordelen er at kvælstof i en tank er tør. En komprimeret luft tank har ofte vand i det, der kommer fra atmosfærens vanddamp kondenserende i tanken efter at have forladt luftkompressor. Også, kvælstof siges at opretholde en mere stabil pres når opvarmet og afkølet [redigér] og er sagde [redigér] at være en større molekyle (109.76 pm) så ikke præge trætte så let som O2 [redigér] (120.74 pm) og Argon.

Kemiske og petrokemiske industrier

Den primære og meget vigtig anvendelse af nitrogen i kemiske og petrokemiske industrier er levering af inert miljø med henblik på at sikre generel industriel sikkerhed under rengøring og beskyttelse af processen fartøjer. Desuden bruges nitrogen til rørledninger pres test, kemiske agenser transport og regenerering af brugte katalysatorer i teknologiske processer.

Elektronik

I elektronik fungerer kvælstof som en antioxidant til fremstilling af halvledere og elektriske kredsløb, varmebehandling af færdige produkter samt blæser og rengøring.

Glasindustrien

I glasproduktion, kvælstof viser sig effektiv som en afkøling agent for bue ovn elektroder, oxidation hæmmer under processen procedurer, samt luft køler.

Metallurgi

Metalindustrien generelt udnytter kvælstof som et middel til at beskytte jernholdige og ikke-jernholdige metaller under afkølingen. Kvælstof er også nyttigt i sådanne branchestandardiseret processer som neutral temperering, cementering, hårde lodning, stress lindre, cyanid hærdning, metal-pulver sintring og ekstrudering die afkøling.

Farve og lak branchen

Produktion af maling og lak bruger kvælstof for oprettelsen af et inert miljø i processen fartøjer at sikre sikkerhed og for ilt forskydning under pakning for at forhindre polymerisering af tørrende olier.

Olieindustrien

I olieindustrien er nitrogen en uundværlig komponent i en række processer. Mest almindeligt, bruges nitrogen til at skabe en inert miljø for at forhindre eksplosioner og brandsikkerhed og til støtte for transport og overdragelse af kulbrinter. Nitrogen bruges desuden til rørledningen test og udrensning, rengøring teknologiske fartøjer og rengøring flydende gas carriers og kulbrinte lagerfaciliteter.

Medicinalindustrien

I lægemiddelindustrien finder kvælstof anvendelse i lægemidler emballering og sikring mod eksplosion og brand sikkerhed i aktiviteter hvor fine spredte stoffer anvendes.

Hypoksiske luft brand forebyggelse system

Kvælstof generatorer bruges i hypoksiske luft brand forebyggelse systemer til at producere luft med et lavt iltindhold.


Et par af: Nitrogen generator for industriel/kemiske

Næste: høj renhed nitrogen generator

Undersøgelse