Air Separation Plant PSA Oxygen Generator

Air Separation Plant PSA Oxygen Generator

Oxygen Generator, Gas Generator, Air Separation Plant producent / leverandør i Kina, der tilbyder Air Separation Plant PSA Oxygen Generator, vandkøler, luftfilter og så videre.

product details

1.Company oversigt
Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. har en række PSA nitrogen- og iltgeneratorer, membran kvælstof og iltgeneratorer, kvælstofrensningsanlæg mv. og er meget udbredt inden for industrier af olie, gas og gas, kemikalier, elektronik, metallurgi, kul, lægemidler, luftfart, autos, glas, plastik, mad, medicinsk behandling, korn mv. Med årets forskning inden for luftadskillelsesteknologi og rige løsningserfaringer i forskellige industrier stikker YDGET for at give vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere praktiske professionelle gasløsninger.
Vi har et erfarent professionelt team, der altid er klar til at være til din tjeneste. Salgsingeniører analyserer omhyggeligt dine specifikke krav og tilbyder passende løsninger til dig. Servicesystemet eftersalg sikrer hurtig reaktion på dine problemer inden for 24 timer og deres beslutninger på kortest tid. YDGET er ansvarlig for eftersalgsservice til kvælstof / iltgeneratorer og andet relateret udstyr, der tilbydes af os.
YDGET er dedikeret til at levere med vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere bekvemme luftseparationsløsninger og professionel service.
公司 概况 .jpg-Grundlæggende info
  • Model nr .: KOB-600

  • Renhed: 92,5% -93,5%

  • Kapacitet: 2000nm3 / Hr

  • Anvendelse: Oxygen

  • Oprindelse: Kina

  • Certificering: ISO9001, SGS, ASME

  • Instrument Luftforbrug: 100m3 / H

  • Garanti: Et år

  • Varemærke: Yuanda

Produkt beskrivelse
Luft separationsanlæg PSA oxygen generator
Specifikation
Præstationsindeks
Oxygen Flow 10 ~ 20000 Nm3 / h
Oxygenrenhed justeret i intervallet 21 ~ 95%
Oxygenforbrug når oxygen renhed er 90%, er det 0,32 ~ 0,37 KWh / Nm3
Produktion: 10-500Nm 3 / h
Renhed: 93%
Tryk 4bar


Enhedsstruktur og skematisk flowdiagram over produktion

充 瓶 制氧 机 工艺流程 英文 改 .jpg

Produktbilleder

KOB-10 全套 增压 充 瓶 制氧 装置 .jpg
Introduktion
Hvis du ikke spørger højt for O2-renhed, er PSA-oxygengeneratoren et godt valg for dig. PSA-oxygenanlægget har lille fodaftryk, lavt strømforbrug, øjeblikkelig start, mindre investering og fuldautomatisk drift.

Applikationer
PSA-oxygengeneratoren kan tjene som en EAF-stålproduktions oxygengenerator eller en oxygenkoncentrator til spildevandsbehandling. Det er meget udbredt i stålfremstilling, glassmeltning, blegning af papirmasse og papir, vandbehandling, ikke-jernholdig metalsmeltning, petrokemisk og kemisk industri, malmforarbejdning, akvakultur, gærning og andre felter.

2. Hvorfor vælge YUANDA PSA Oxygen generator?
YDGET .com er dedikeret til fremstilling, levering og ekspertise af et eksklusivt udvalg af PSA Oxygen Plants, der er fuldautomatiske og kræver lave generationsomkostninger. Disse anlæg er stærkt påkrævet inden for glasindustrien, brændende industrier og stålindustrien. Vi tilbyder patrons pålidelige og nemme at installere planter, der er yderst effektive i forestillinger. Disse planter gennemgår forskellige kvalitetskontrolprocesser, der sikrer det bedste resultat ved kundens ende. Kunden kan benytte disse kvalitative planter ud fra deres behov og krav.

Et par af: Psa Industrial Oxygen Generator

Næste: Oxygenfyldemaskine

Undersøgelse