Fuldautomatisk Psa Nitrogen Generator

Fuldautomatisk Psa Nitrogen Generator

1.Company oversigt Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. har en række PSA nitrogen og iltgeneratorer, membran kvælstof og iltgeneratorer, kvælstofrensning systemer osv., og er meget udbredt i industrier af olie, olie og gas, kemikalier, elektronik, ...

product details

1.Company oversigt
Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. har en række PSA nitrogen- og iltgeneratorer, membran kvælstof og iltgeneratorer, kvælstofrensningsanlæg mv. og er meget udbredt inden for industrier af olie, gas og gas, kemikalier, elektronik, metallurgi, kul, lægemidler, luftfart, autos, glas, plastik, mad, medicinsk behandling, korn mv. Med årets forskning inden for luftadskillelsesteknologi og rige løsningserfaringer i forskellige industrier stikker YDGET for at give vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere praktiske professionelle gasløsninger.
Vi har et erfarent professionelt team, der altid er klar til at være til din tjeneste. Salgsingeniører analyserer omhyggeligt dine specifikke krav og tilbyder passende løsninger til dig. Servicesystemet efter salg garanterer hurtigt svar på dine problemer inden for 24 timer og deres beslutninger på kortest tid. YDGET er ansvarlig for eftersalgsservice til kvælstof / iltgeneratorer og andet relateret udstyr, der tilbydes af os.
YDGET er dedikeret til at levere med vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere bekvemme luftseparationsløsninger og professionel service.2. Hvorfor vælge PSA nitrogengenerator?
Høj kvælstof renhed
PSA-kvælstofgeneratoranlæg tillader produktion af nitrogen af ​​høj renhed fra luft, hvilke membransystemer ikke kan levere - op til 99,9995% nitrogen. Denne kvælstofrenhed kan også sikres af kryogene systemer, men de er betydeligt mere komplekse og begrundede kun ved store forbrugsmængder. Kvælstofgeneratorer bruger CMS (carbon molecular sieve) teknologi til at producere en kontinuerlig tilførsel af ultrahøj renhed nitrogen og er tilgængelige med interne kompressorer eller uden.
Lave driftsomkostninger
Ved udskiftning af forældede luft adskillelsesanlæg overstiger nitrogenproduktion besparelser i vid udstrækning 50%. [Behov for brug]
Nettokostnaden for kvælstof produceret af kvælstofgeneratorer er betydeligt mindre end prisen på flaske eller flydende nitrogen.
Kvælstofgeneratorer skaber mindre indvirkning på miljøet
Frembringelse af nitrogengas er en bæredygtig, miljøvenlig og energieffektiv tilgang til at levere ren, ren, tør nitrogengas. Sammenlignet med den energi, der er nødvendig for et kryogenisk separationsanlæg og den energi, der er nødvendig for at transportere flydende kvælstof fra anlægget til anlægget, forbruges genereret nitrogen mindre energi og skaber langt færre drivhusgasser.

3. Hvorfor vælge Yuanda KNA-serien PSA Kvælstofgenerator
Specifikation
1) Renhed: 95-99,9999%
2) Kapacitet: 5-8000Nm3 / h
3) Tryk ud: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa er også tilgængelig)
4) Dugpunkt: -45 grader - -70
Tekniske egenskaber
1). Importerede pneumatiske ventiler, der bruger livet er mere end 3 millioner gange;
2). Siemens PLC Intelligent programstyring, nem og stabil drift;
3). Specifik inert keramikbolddiffusionsteknologi gør luftstrømfordelingen jævnt; forbedre adsorptionseffektiviteten for adsorbent;
4). Selvstyrende cylinderkompressanordning (Patent nr .: ZL-200820168079.9) for at beskytte den anvendte levetid for carbon molekylsilen;
5.) Original centrifugal vibrationsfyldning (Patent nr .: ZL-200820168078.4) sikrer effektivt det maksimale påfyldningsvolumen.4. Nitrogen / ilt Gas typisk anvendelse


5 . Pakke transport & nogle slutbrugere


6. Kvalitetskontrol
YUANDA Gas Enigineering & Technology Du kan være sikker på kvaliteten af ​​YDGET-løsningen. YUANDA bruger kun de bedste leverandører og komponenter. Og alle kvælstofgeneratorer testes og bestilles af professionelle eksperter for at sikre, at alt er kvalificeret, før de forlader fabrikken.

7. Garanti
Garantiperioden for varerne fra YDGET er 360 dage siden færdiggørelsesdagen for installation og idriftsættelse eller 420 dage efter modtagelsen af ​​varen, alt efter hvad der sker tidligere.

8. Service og support
YDGET tilbyder en række tjenester, der hjælper dig med at maksimere dine fordele. For maksimal bekvemmelighed tilbyder vi en fast prisaftale baseret på driftstid eller kalender
tid. Selvfølgelig er alle kunder velkommen til at ringe til os når som helst. Vi er altid mere end villige til at hjælpe dig.
1) Rådgivning
Hjælp til selvhjælp, udveksling af erfaringer og individuel støtte.
Hvis du har spørgsmål om anlægsarbejder eller har brug for nogen til fejlfinding, giver vi dig råd enten telefonisk eller skriftligt. Den direkte kontakt med dig er meget vigtig for os, da det er grundlaget for et permanent samarbejde som partnere til gavn for begge parter.
2) idriftsættelse
Systematisk fra den endelige accept af erektion til godkendelse af korrekt drift og garanterede funktioner. Dette omfatter omfattende operationelle test, professionel påfyldning med adsorbenter og katalysatorer, korrekt opstart, optimal indstilling af driftsparametre og kontrol af alle sikkerhedsfunktioner. Samtidig træner vi Deres driftspersonale om funktioner og drift af anlægget.
3) Reservedelservice
Over hele verden, hurtig og billig i hele plantens hele levetid. Den tydelige mærkning af alle plantekomponenter leveret af os gør det muligt for os at identificere de reservedele, der ønskes af dig. Vi forsyner dig med produkter designet til lang levetid og økonomisk effektivitet.
Til ændringer og udvidelser søger vi den mest optimale og økonomiske løsning til dit individuelle formål.
4) Vedligeholdelse / Revisioner
Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse sikrer permanent drift, undgår beskadigelse og forhindrer uventede brud. I forbindelse med vedligeholdelses- / revisionsarbejder kontrollerer vi alle relevante komponenter til funktion og tilstand, udskiftningsfejl, brugte og brugte dele og efterfølgende optimalt justere din plante til de givne driftsforhold. Afhængigt af plantens størrelse og
Arbejdsområdet omfatter også en detaljeret planlægning af revisioner samt koordinering og tilsyn med entreprenører. Vi leverer selvfølgelig vedligeholdelsesdokumentation i form af rapporter og reservedelsanbefalinger, og vi koordinerer vores tidsplaner efter dine krav.
5) Uddannelse
Kendskab til dit personale.
Drift, vedligeholdelse og reparation, elektrisk måle- og styringsudstyr eller procesteknik - Vi tilbyder dig specifik træning af vores eksperter. Om vi ​​arbejder på selve fabrikken med selve planten eller på vores tilladelser, koncentrerer vi os om dine spørgsmål og problemer.

9. Hvordan får du et hurtigt tilbud?
Tøv ikke med at sende os mail med følgende data.
1) N2 strømningshastighed: _____ Nm3 / hr
2) N2 renhed: _____%
3) N2 udledningstryk: _____ Bar
4) Voltages og Frequency: ______ V / PH / HZ
5) kvælstofapplikation.

10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
Tilføj: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kina 311402
Tlf .: + 86-571-61712588 Fax: + 86-571-61712599
Kontakt: Jane Qian
wechat: 13588376592

Sales@ydget.com


Et par af: Nitrogen Generator kapacitet 600nm3/H

Næste: Høj renhed luften ilt adskillelse udstyr med PSA teknologi

Undersøgelse