Top Quality Oxygen Generator til salg

Top Quality Oxygen Generator til salg

Nitrogen Generator, Oxygen Generator, Psa Oxygen Generator Producent / leverandør i Kina, tilbyder Top Quality Nitrogen Generator Oxygen Generator til salg, Top Class Tyskland Teknisk Oxygen Generator, Top Quality Spanien Technology Nitrogen Oxid Methan CO2 Kompressor og så videre.

product details

1.Company oversigt

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. har en række PSA nitrogen- og iltgeneratorer, membran kvælstof og iltgeneratorer, kvælstofrensningsanlæg mv og er meget udbredt inden for olie, gas og gas, kemikalier, elektronik, metallurgi, kul, lægemidler, luftfart, biler, glas, plastik, mad, medicinsk behandling, korn mv. Med årets forskning inden for luftadskillelsesteknologi og rige løsningserfaringer i forskellige industrier stikker YDGET for at give vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere praktiske professionelle gasløsninger.
Vi har et erfarent professionelt team, der altid er klar til at være til din tjeneste. Salgsingeniører analyserer omhyggeligt dine specifikke krav og tilbyder passende løsninger til dig. Servicesystemet eftersalg sikrer hurtig reaktion på dine problemer inden for 24 timer og deres beslutninger på kortest tid. YDGET er ansvarlig for eftersalgsservice til kvælstof / iltgeneratorer og andet relateret udstyr, der tilbydes af os.
YDGET er dedikeret til at levere med vores kunder mere pålidelige, mere økonomiske og mere bekvemme luftseparationsløsninger og professionel service.
公司 概况 .jpg-

车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Hvorfor vælge YUANDA PSA Oxygen generator?
YDGET .com er dedikeret til fremstilling, levering og ekspert   et eksklusivt udvalg af PSA-oxygenplanter, der er fuldautomatiske og kræver lave generationskostnader. Disse anlæg er stærkt påkrævet inden for glasindustrien, brændende industrier og stålindustrien. Vi tilbyder patrons pålidelige og nemme at installere planter, der er yderst effektive i forestillinger. Disse planter gennemgår forskellige kvalitetskontrolprocesser, der sikrer det bedste resultat ved kundens ende. Kunden kan benytte disse kvalitative planter ud fra deres behov og krav.
* Høj oxygen renhed
PSA-oxygengeneratoranlæg tillader produktion af ilt af høj renhed fra trykluft. Denne oxygenrensning kan også sikres ved kryogene systemer, men de er betydeligt mere komplekse og begrundede kun ved store forbrugsmængder. Oxygengeneratorer bruger z MS (zoliet molekylsigte) teknologi til at producere en kontinuerlig tilførsel af oxygen med høj renhed og er tilgængelig med interne kompressorer eller uden.
* Låg drift omkostninger
Ved udskiftning af forældede luft adskillelsesanlæg overstiger nitrogenproduktion besparelser i vid udstrækning 50%. [Behov for brug]
Nettoprisen for ilt produceret af iltgeneratorer er betydeligt mindre end prisen på flaske eller flydende ilt.
* Oxygengeneratorer skaber mindre indvirkning på miljøet
Frembringelse af iltgas er en bæredygtig, miljøvenlig og energieffektiv tilgang til at levere ren, ren og tør iltgas. Sammenlignet med den energi, der er nødvendig for et kryogenisk separationsanlæg og den energi, der er nødvendig for at transportere flydende ilt fra anlægget til anlægget, forbruger produceret ilt mindre energi og skaber langt færre drivhusgasser.
优质 配件 .jpg-

3.Yuanda KOB serie PSA Oxygen Generator
3.1 Specifikation:
1) Renhed: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tryk ud: 0,1 ~ 0,6 MPa (0,6 ~ 15,0 MPa er også tilgængelig)
4) Dugpunkt: <>
5) Type: Skidmonteret
6) Varemærke: Yuanda
7) Oprindelse: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Levering: 20-50days
3.2 Produktegenskaber
1. Fuldautomatisering
Alle systemer er designet til ubesøgt drift og automatisk justering af oxygenbehov.
2. Lavere pladsbehov
Design og instrumentering gør plantestørrelsen meget kompakt, monteret på skids, præfabrikeret og leveret fra fabrikken.
3. Hurtig opstart
Opstartstid er ca. 30 minutter for at få ønsket oxygenrensning. Så disse enheder kan tændes og slukkes som per Oxygen efterspørgsel ændringer.
4. Høj pålidelighed
Det er meget pålideligt for kontinuerlig og stabil drift med konstant oxygenrensning. Anlæggets tilgængelighedstid er bedre end 93% altid.
5. Zeolit ​​Molecular Sieves Life
Forventet Zeolit ​​Molecular Sieves liv er mere end 10 år, dvs. hele levetiden for Oxygen plante. Så ingen erstatning omkostninger.
6. Lav investering og energiforbrug
7. Enkel betjening og vedligeholdelse
3.3 Funktionsspecifikation:
1. Systemet vedtager et-klik start måde, Air kompressor, Køletørrer, Adsportion tørretumbler, Generator vil begynde at arbejde efter programmet en efter en.
2. Oxygengeneratoren forsynet med ukvalificeret iltgas advarselsalarm og automatisk udluftning, så det kan sikre, at alt ilt, der går ind i rørledningen, er god kvalitet.
3. Oxygengeneratoren udstyret med farverig berøringsskærm fra Siemens Germany, den kan vise driftstilstanden renhed, tryk og nitrogenhastighed for hele systemet online, og det kan også minde vedligeholdelsestiden, registrere fejlalarmen , download driftsdata.

4. Nitrogen / ilt Gas typisk anvendelse  
应用 1.jpg
5. Pakke transport og nogle slutbrugere
运输 包装 .jpg-

6. Kvalitetskontrol
YUANDA Gas Enigineering & Technology Du kan være sikker på kvaliteten af ​​YDGET-løsningen. YUANDA   bruger kun de bedste leverandører og komponenter. Og alle kvælstofgeneratorer testes og bestilles af professionelle eksperter for at sikre, at alt er kvalificeret, før de forlader fabrikken.

7. Garanti
Garantiperioden for varerne fra YDGET er 360 dage siden færdiggørelsesdagen for installation og idriftsættelse eller 420 dage efter modtagelsen af ​​varen, alt efter hvad der sker tidligere.

8. Service og support
YDGET tilbyder en række tjenester, der hjælper dig med at maksimere dine fordele. For maksimal bekvemmelighed tilbyder vi en fast prisaftale baseret på driftstid eller kalender
tid. Selvfølgelig er alle kunder velkommen til at ringe til os når som helst. Vi er altid mere end villige til at hjælpe dig.
1) Rådgivning
Hjælp til selvhjælp, udveksling af erfaringer og individuel støtte.
Hvis du har spørgsmål om anlægsarbejder eller har brug for nogen til fejlfinding, giver vi dig råd enten telefonisk eller skriftligt. Den direkte kontakt med dig er meget vigtig for os, da det er grundlaget for et permanent samarbejde som partnere til gavn for begge parter.
2) idriftsættelse
Systematisk fra den endelige accept af erektion til godkendelse af korrekt drift og garanterede funktioner. Dette omfatter omfattende operationelle test, professionel påfyldning med adsorbenter og katalysatorer, korrekt opstart, optimal indstilling af driftsparametre og kontrol af alle sikkerhedsfunktioner. Samtidig træner vi Deres driftspersonale om funktioner og drift af anlægget.
3) Reservedelservice
Over hele verden, hurtig og billig i hele plantens hele levetid. Den tydelige mærkning af alle plantekomponenter leveret af os gør det muligt for os at identificere de reservedele, du har anmodet om, klart. Vi forsyner dig med produkter designet til lang levetid og økonomisk effektivitet.
Til ændringer og udvidelser søger vi den mest optimale og økonomiske løsning til dit individuelle formål.
4) Vedligeholdelse / Revisioner
Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse sikrer permanent drift, undgår beskadigelse og forhindrer uventede brud. I forbindelse med vedligeholdelses- / revisionsarbejder kontrollerer vi alle relevante komponenter til funktion og tilstand, udskiftningsfejl, brugte og brugte dele og efterfølgende optimalt justere din plante til de givne driftsforhold. Afhængigt af plantens størrelse og
Arbejdsområdet omfatter også en detaljeret planlægning af revisioner samt koordinering og tilsyn med entreprenører. Vi leverer selvfølgelig vedligeholdelsesdokumentation i form af rapporter og reservedelsanbefalinger, og vi koordinerer vores tidsplaner efter dine krav.
5) Uddannelse
Kendskab til dit personale.
Drift, vedligeholdelse og reparation, elektrisk måle- og styringsudstyr eller procesteknik - Vi tilbyder dig specifik træning af vores eksperter. Om vi ​​arbejder på selve fabrikken med selve planten eller på vores tilladelser, koncentrerer vi os om dine spørgsmål og problemer.

9. Hvordan får man et hurtigt og præcist tilbud?
Tøv ikke med at sende os mail med følgende data.
1) O2 strømningshastighed: _____ Nm3 / hr
2) O2 renhed: _____%
3) O2 udledningstryk: _____Bar
4) Dugpunkt: _____ ℃
5) O2 Anvendelse: _____ (forbrænding, svejsning eller hvad?)

6) Voltages og frekvens: ______ V / PH / HZ

7) Havniveau på lokalt: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   er dedikeret engageret i fremstilling, levering og ekspert   et eksklusivt udvalg af PSA-oxygenplanter, der er fuldautomatiske og kræver lave generationskostnader. Disse anlæg er stærkt påkrævet inden for glasindustrien, brændende industrier og stålindustrien. Vi tilbyder patrons pålidelige og nemme at installere planter, der er yderst effektive i forestillinger. Disse planter gennemgår forskellige kvalitetskontrolprocesser, der sikrer det bedste resultat ved kundens ende. Kunden kan benytte disse kvalitative planter ud fra deres behov og krav. Disse er påkrævet i brancher som glasindustri, stålindustri og brazing industri mv.

 Et par af: 15Mpa højtrykssyresgenerator til pakke

Næste: PSA Oxygen Generator med konkurrencedygtig pris

Undersøgelse