Hjem > Service > Value Added Services

YDGET Kvalitetskontrol

YUANDA Gas Enigineering & Technology Du kan være sikker på kvaliteten af YDGET-løsningen. YUANDA bruger kun de bedste leverandører og komponenter. Og alle kvælstofgeneratorer testes og bestilles af professionelle eksperter for at sikre, at alt er kvalificeret, før de forlader fabrikken.


YDGET garanti

Garantiperioden for varerne fra YDGET er 360 dage siden færdiggørelsesdagen for installation og idriftsættelse eller 420 dage efter modtagelsen af varen, alt efter hvad der sker tidligere.


YDGET Service & Support

YDGET tilbyder en række tjenester, der hjælper dig med at maksimere dine fordele. For maksimal bekvemmelighed tilbyder vi en fast prisaftale baseret på driftstid eller kalender

tid. Selvfølgelig er alle kunder velkommen til at ringe til os når som helst. Vi er altid mere end villige til at hjælpe dig.

1) Rådgivning

Hjælp til selvhjælp, udveksling af erfaringer og individuel støtte.

Hvis du har spørgsmål om anlægsarbejder eller har brug for nogen til fejlfinding, giver vi dig råd enten telefonisk eller skriftligt. Den direkte kontakt med dig er meget vigtig for os, da det er grundlaget for et permanent samarbejde som partnere til gavn for begge parter.

2) idriftsættelse

Systematisk fra den endelige accept af erektion til godkendelse af korrekt drift og garanterede funktioner. Dette omfatter omfattende operationelle test, professionel påfyldning med adsorbenter og katalysatorer, korrekt opstart, optimal indstilling af driftsparametre og kontrol af alle sikkerhedsfunktioner. Samtidig træner vi Deres driftspersonale om funktioner og drift af anlægget.

3) Reservedelservice

Over hele verden, hurtig og billig i hele plantens hele levetid. Den tydelige mærkning af alle plantekomponenter leveret af os gør det muligt for os at identificere de reservedele, du har anmodet om, klart. Vi forsyner dig med produkter designet til lang levetid og økonomisk effektivitet.

Til ændringer og udvidelser søger vi den mest optimale og økonomiske løsning til dit individuelle formål.

4) Vedligeholdelse / Revisioner

Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse sikrer permanent drift, undgår beskadigelse og forhindrer uventede brud. I forbindelse med vedligeholdelses- / revisionsarbejder kontrollerer vi alle relevante komponenter til funktion og tilstand, udskiftningsfejl, brugte og brugte dele og efterfølgende optimalt justere din plante til de givne driftsforhold. Afhængigt af plantens størrelse og

Arbejdsområdet omfatter også en detaljeret planlægning af revisioner samt koordinering og tilsyn med entreprenører. Vi leverer selvfølgelig vedligeholdelsesdokumentation i form af rapporter og reservedelsanbefalinger, og vi koordinerer vores tidsplaner efter dine krav.

5) Uddannelse

Kendskab til dit personale.

Drift, vedligeholdelse og reparation, elektrisk måle- og styringsudstyr eller procesteknik - Vi tilbyder dig specifik træning af vores eksperter. Uanset om du arbejder på selve fabrikken eller på vores tilladelser koncentrerer vi os om dine spørgsmål og problemer.