Hjem > Service > Hvorfor vælge YUANDA PSA Oxygen generator

YDGET .com er dedikeret til fremstilling, levering og ekspert   et eksklusivt udvalg af PSA-oxygenplanter, der er fuldautomatiske og kræver lave generationskostnader. Disse anlæg er stærkt påkrævet inden for glasindustrien, brændende industrier og stålindustrien. Vi tilbyder patrons pålidelige og nemme at installere planter, der er yderst effektive i forestillinger. Disse planter gennemgår forskellige kvalitetskontrolprocesser, der sikrer det bedste resultat ved kundens ende. Kunden kan benytte disse kvalitative planter ud fra deres behov og krav.
* Høj oxygen renhed
PSA-oxygengeneratoranlæg tillader produktion af ilt af høj renhed fra trykluft. Denne oxygenrensning kan også sikres ved kryogene systemer, men de er betydeligt mere komplekse og begrundede kun ved store forbrugsmængder. Oxygengeneratorer bruger z MS (zoliet molekylsigte) teknologi til at producere en kontinuerlig tilførsel af oxygen med høj renhed og er tilgængelig med interne kompressorer eller uden.
* Låg drift omkostninger
Ved udskiftning af forældede luft adskillelsesanlæg overstiger nitrogenproduktion besparelser i vid udstrækning 50%. [Behov for brug]
Nettoprisen for ilt produceret af iltgeneratorer er betydeligt mindre end prisen på flaske eller flydende ilt.
* Oxygengeneratorer skaber mindre indvirkning på miljøet
Frembringelse af iltgas er en bæredygtig, miljøvenlig og energieffektiv tilgang til at levere ren, ren og tør iltgas. Sammenlignet med den energi, der er nødvendig for et kryogenisk separationsanlæg og den energi, der er nødvendig for at transportere flydende ilt fra anlægget til anlægget, forbruger produceret ilt mindre energi og skaber langt færre drivhusgasser.

 

Yuanda KOB serie PSA Oxygen Generator
3.1 Specifikation:
1) Renhed: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tryk ud: 0,1 ~ 0,6 MPa (0,6 ~ 15,0 MPa er også tilgængelig)
4) Dugpunkt: <>
5) Type: Skidmonteret
6) Varemærke: Yuanda
7) Oprindelse: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Levering: 20-50days
3.2 Produktegenskaber
1. Fuldautomatisering
Alle systemer er designet til ubesøgt drift og automatisk justering af oxygenbehov.
2. Lavere pladsbehov
Design og instrumentering gør plantestørrelsen meget kompakt, monteret på skids, præfabrikeret og leveret fra fabrikken.

3. Hurtig opstart
Opstartstid er ca. 30 minutter for at få ønsket oxygenrensning. Så disse enheder kan tændes og slukkes som per Oxygen efterspørgsel ændringer.
4. Høj pålidelighed
Det er meget pålideligt for kontinuerlig og stabil drift med konstant oxygenrensning. Anlæggets tilgængelighedstid er bedre end 93% altid.
5. Zeolit ​​Molecular Sieves Life
Forventet Zeolit ​​Molecular Sieves liv er mere end 10 år, dvs. hele levetiden for Oxygen plante. Så ingen erstatning omkostninger.
6. Lav investering og energiforbrug
7. Enkel betjening og vedligeholdelse
3.3 Funktionsspecifikation:
1. Systemet vedtager et-klik start måde, Air kompressor, Køletørrer, Adsportion tørretumbler, Generator vil begynde at arbejde efter programmet en efter en.
2. Oxygengeneratoren forsynet med ukvalificeret iltgas advarselsalarm og automatisk udluftning, så det kan sikre, at alt ilt, der går ind i rørledningen, er god kvalitet.
3. Oxygengeneratoren udstyret med farverig berøringsskærm fra Siemens Germany, den kan vise driftstilstanden renhed, tryk og nitrogenhastighed for hele systemet online, og det kan også minde vedligeholdelsestiden, registrere fejlalarmen , download driftsdata.